NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Om Kristina Hermann

Jeg er autoriseret psykolog fra Århus universitet, og har desuden en parterapeutisk efteruddannelse, samt en masse kurser og træning inden for behandling af pårørende til afhængige.

I år 2000 blev jeg ansat på et af Danmarks største private alkoholbehandlingscentre som familiebehandler, og til sidst som afdelingsleder for familieafdelingen.

Siden 2000 har jeg afholdt ca. 15-20 kurser om året, undervist pårørende og afhængige og desuden haft familier, børn, unge og voksne pårørende i samtaleforløb. 

Jeg arbejder i dag som selvstændig klinisk psykolog i min egen praksis i København. Jeg har fokus på at hjælpe mine klienter med at udvikle sunde og gode relationer til sig selv og andre, samt at bryde gamle overlevelses- og forsvarsstrategier.

Jeg tilbyder terapi til børn, unge og voksne i par eller individuelle forløb.

Derudover afholder jeg kurser, underviser og holder foredrag.

Jeg har udarbejdet Tjele Behandlingscenters kursusmateriale De små skuldre., der er et behandlingsforløb til børn, unge og forældre fra familier med alkoholmisbrug. 

Jeg er løbende under supervision.

Jeg har skrevet bogen ”Du er ikke alene : En opvækst med alkoholproblemer”, 2015.

Bogen er omskrevet og oversat i en ny udgave på engelsk ”Raised in a Bottle : Free your self from a Childhood with alcoholism”, 2020

Derudover er jeg medforfatter på en bog om at komme fri af sin flyangst ”Du kan flyve : Lær at håndtere din flyskræk” udgivet af Muusmann forlag.

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.