NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Samtaleterapi med børn

Har barnet været udsat for mobning, har det en mor eller far, der drikker for meget, eller har barnet udviklet angstsymptomer, kan samtaleterapi hjælpe. 

Gennem mit arbejde som familiebehandler har jeg mange års erfaring med samtaler med børn. Børn ned til 8-års alderen kan have gavn af samtaler. Jeg bruger ofte tegninger, når jeg taler med børn.

Jeg involverer altid forældrene i det omfang, hvor jeg skønner, at det gavner den terapeutiske proces, barnet er i. Jeg informerer forældrene om, hvordan de bedst muligt kan støtte barnets udvikling.

Book tid terapi

Du kan herunder selv booke dine tider og lave om i dem frem til 24 timer inden samtalen. Hvis du ønsker at komme i et sammenhængende samtaleforløb, vil jeg foreslå dig at booke flere tider nu, så der ikke kommer til at være for lange pauser mellem samtalerne. Der vil ofte være imellem 1-3 måneders ventetid, hvis du booker fra gang til gang.

Afbudsregler: Afbud skal ske hurtigst muligt og senest 24 timer inden aftalen og bedes meddelt pr. sms til tlf. 60156840. Ved for sent afbud eller udeblivelse afregnes det fulde beløb for den aftalte session. Dette gælder uanset årsag til fraværet.

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.