NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Familiesamtaler

Du kan komme i samtaleterapi med hele din familie. 

Det giver god mening indimellem at invitere hele familien i terapi, når I for eksempel er, eller har været, ramt af afhængighed hos et familiemedlem.
Familieterapi kan også give god mening, når jeg arbejder med et barn eller en ung, hvor familiens mønstre har meget stor indflydelse på barnets trivsel. Alkoholproblemer skaber mønstre og roller i familien og disse mønstre og roller kommer ubevidst til at understøtte og forstærke alkoholmisbruget. Familiesamtaler har den fordel, at I alle får den samme information samtidig, og alle har mulighed for at blive lyttet til, og til at stille spørgsmål.I en familiesamtale vil vi starte med at blive enige om tema og formål med samtalen. Familiesamtalerne foregår altid med respekt for hinanden og med særlig opmærksomhed på børnenes behov.

Kom og lær hvordan din familie kan bryde ud af misbrugsmønstrene, og genfind tryghed og samhørighed.

Book tid terapi

Du kan herunder selv booke dine tider og lave om i dem frem til 24 timer inden samtalen. Hvis du ønsker at komme i et sammenhængende samtaleforløb, vil jeg foreslå dig at booke flere tider nu, så der ikke kommer til at være for lange pauser mellem samtalerne. Der vil ofte være imellem 1-3 måneders ventetid, hvis du booker fra gang til gang.

Afbudsregler: Afbud skal ske hurtigst muligt og senest 24 timer inden aftalen og bedes meddelt pr. sms til tlf. 60156840. Ved for sent afbud eller udeblivelse afregnes det fulde beløb for den aftalte session. Dette gælder uanset årsag til fraværet.

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.