NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Individuel samtaleterapi

Individuel samtaleterapi kan hjælpe ved manglende selvværd, kriser, stress og udbrændthed, sorg, depression, sygdomsforløb, eller hvis du er, eller har været, i en tæt relation til en afhængig. 

Følelser og begivenheder, som ikke er forløst og bearbejdet, tapper for energi. Samtalens formål er at give en ny forståelse og afklaring, som kan lede til forandring og udvikling.

Når du søger hjælp hos mig, vil jeg tage udgangspunkt i det problem, du kommer med. Terapisituationen er en mulighed for at fokusere og mærke det, som er lige nu, og som måske gør ondt, gør dig bange og modløs, eller som du er rigtig træt af.

Med afsæt i de tanker og følelser, som opstår undervejs i forløbet, vil terapien lede dig frem til selv at tage beslutninger eller ansvar for forandringer, der virker sande for dig, og som bibringer dig forøget vitalitet og styrke. 

Book tid terapi

Du kan herunder selv booke dine tider og lave om i dem frem til 24 timer inden samtalen. Hvis du ønsker at komme i et sammenhængende samtaleforløb, vil jeg foreslå dig at booke flere tider nu, så der ikke kommer til at være for lange pauser mellem samtalerne. Der vil ofte være imellem 1-3 måneders ventetid, hvis du booker fra gang til gang.

Afbudsregler: Afbud skal ske hurtigst muligt og senest 24 timer inden aftalen og bedes meddelt pr. sms til tlf. 60156840. Ved for sent afbud eller udeblivelse afregnes det fulde beløb for den aftalte session. Dette gælder uanset årsag til fraværet.

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.