NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Handelsbetingelser

FIRMAOPLYSNINGER

Webshoppen på kristina-hermann.dk drives af:

Autoriseret Psykolog Kristina Hermann
Ny Vestergade 17, 3.tv
1471 København K

CVR 32203698
Email: info@kristina-hermann.dk

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR DIGITALE PRODUKTER

PRISER OG BETINGELSER

Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. moms.
Når du handler fysiske varer i webshoppen, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

SÅDAN HANDLER DU

For at foretage et køb i webshop på www.kristina-hermann.dk skal du igennem 5 trin.
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde.
4. Godkend vores forretningsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

FORDELE TIL INSTITUTIONER

Hvis du som offentlig institution har et stort indkøb, kan jeg give dig en fordelagtig rabat. Skriv til mig på info@kristina-hermann.dk

FORBEHOLD FOR PRISFEJL, UDSOLGTE VARER MV.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder jeg mig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde leveringen.
Under force majeure henhører bl.a. corona, arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for min kontrol, og som påvirker mine muligheder for at opfylde mine leveringsforpligtelser.

LEVERING OG BETALING

E-bøger og lydfiler til download leveres via en e-mail, som indeholder et download link. Du modtager først din ordrebekræftelse på e-mail og derefter en ekstra e-mail fra wetransfer, som indeholder et link, hvorfra du kan downloade dit produkt.

De filer du downloader, tilhører dig. Al kopiering, udover til dit private brug, og yderligere uretmæssig spredning er forbudt. Du er selv ansvarlig for at filerne ikke spredes til andre brugere og for at tage sikkerhedskopi til eget brug. Du skal være opmærksom på, at du udelukkende køber brugsretten til personlig brug.

Enkelte produkter leveres med en klassisk DRM løsning, hvor anvendelsen af et bestemt læseprogram (Adobe Digital Edition) er påkrævet. Første gang en DRM kopibeskyttet e-bog åbnes, skal den autoriseres med et Adobe Id. Der er dit ansvar, at du har oprettet et Adobe Id, og at det program eller den enhed, som e-bogen skal læses på, er autoriseret med dette Adobe Id. DRM kopibeskyttede e-bøger kan åbnes på seks forskellige enheder, som skal være autoriseret med samme Adobe Id. Åbnes en DRM kopibeskyttet e-bog uden den er autoriseret med et Adobe ID, kan jeg ikke hjælpe med at nulstille linket eller fremsende et nyt link. Linket til at hente DRM kopibeskyttede e-bøger udløber efter 60 dage. Er e-bogen ikke gemt lokalt på en computer inden for denne periode, kan jeg ikke generere et nyt link.

ONLINE PRODUKTER

Når du overvejer at købe onlineprodukter på min hjemmeside, så er det vigtigt at du ved hvordan du downloader produkterne på din computer og din mobil.

Sørg eventuelt for at gardere dig med en IT-kyndig i dit netværk, som kan være behjælpelig med at få filerne på plads.

Det er ikke muligt at få dine penge retur, når du har gennemført et køb, og er begyndt at downloade et eller flere produkter. Så når du først har taget beslutningen om at købe et eller flere onlineprodukter, så er det dit eget ansvar at få det til at fungere på dine maskiner. Grunden til det er, at der findes mange typer tablets, mobiltelefoner, computere og browsere, så kan vi ikke skrive en manual, der vil kunne dække alles behov, og vi kan ikke med garanti være behjælpelig med selve downloadprocessen.

Alle produkter er testet i forhold til at de kan downloades på både mobil, tablet og computere, men hvis du alligevel får problemer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Du kan vælge at betale med følgende kort:

VISA/Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.
Betalingskortoplysninger er SSL-krypterede, og stripe, der håndterer alle køb, står for at opretholde den højeste sikkerhed ved transaktionen.

KORTGEBYRER

Handler du med et af følgende kort, vil kortgebyret blive lagt på din ordre. Du kan se kortgebyret her:
Dankort, Dansk udstedt
Transaktionsbeløb kr. 0,00 – 50,00 pålægges kr. 0,70
Transaktionsbeløb kr. 50,01 – 100,00 pålægges kr. 1,10
Transaktionsbeløb kr. 100,01 – 500,00 pålægges kr. 1,39
Transaktionsbeløb > kr. 500 pålægges kr. 1,39

Visa/Dankort, Dansk udstedt
Transaktionsbeløb kr. 0,00 – 50,00 pålægges kr. 0,70
Transaktionsbeløb kr. 50,01 – 100,00 pålægges kr. 1,10
Transaktionsbeløb kr. 100,01 – 500,00 pålægges kr. 1,39
Transaktionsbeløb > kr. 500 pålægges kr. 1,39

Mastercard, Dansk udstedt
1,50 % af transaktionsbeløbet
Maestro, Dansk udstedt
1,50 % af transaktionsbeløbet
Visa, Dansk udstedt
1,50 % af transaktionsbeløbet
Mastercard (udenlandsk), Udenlansk udstedt
2,95 % af transaktionsbeløbet, min. kr. 1,95 pr. transaktion

PERSONDATA

For at du kan handle i webshoppen på kristina-hermann.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse.
Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Som registreret i webshoppen hos kristina-hermann.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@kristina-hermann.dk

FORTRYDELSESRET

Der ydes ikke fortrydelsesret på e-bøger eller lydfiler til download, hvis der er klikket på linket, og download er påbegyndt. Er der ikke klikket på linket er der 14 dages retur- og fortrydelsesret.

REKLAMATIONSRET

Dit køb er omfattet af købeloven, så du kan enten få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, sker inden for rimelig tid, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du reklamerer ved at kontakte mig på info@kristina-hermann.dk

EKSTERNE LINKS

Forbrugerklagenævnet
http://www.forbrug.dk/

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.