NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Du er ikke alene : en opvækst med alkoholproblemer

Når et familiemedlem drikker, er hele familien ramt. Det har massive konsekvenser for de børn, som vokser op i en familie, hvor alkoholmisbrug er blevet en del af hverdagen. Hvad gør det ved et barn at skulle navigere i en verden af druk? Hvordan håndterer man livet som voksen, når man ikke har fået lov til at leve et helt barneliv?

DU ER IKKE ALENE er skrevet til dig, som var et af de børn.

“Vi, der er vokset op med alkoholproblemet som en uigennemskuelig magtfaktor i vores barndomshjem, er blevet de såkaldte “voksne børn af alkoholikere”. Vores baggrund er aldrig helt magen til hinandens, men der er alligevel nogle tydelige fællestræk i de problemer, som vi senere i vores liv kommer til at opleve som invaliderende, psykiske kræfter i os.”

– Musiker og forfatter, Michael Falch, fra bogens forord.

Bogen henvender sig til voksne børn af alkoholikere. Sundhedspersonale, alkoholbehandlere, socialrådgivere og andre, som er i kontakt med personer med alkoholproblemer, vil også kunne bruge bogen. Bogen giver viden og forståelse for de sår, som efterlades hos børn og unge, der vokser op med forældre, der drikker, og den kan give ny inspiration til at tage bedre hånd om de voksne børns problemer.

Du er ikke alene er en selvhjælpsbog skrevet til dig, som er vokset op med en mor eller far, der drak. Gennem bogens øvelser og en bevidsthed om, hvad en alkoholiseret barndom betyder, kan du som voksen gøre dig fri af fortidens skygger og turde tro på fremtiden igen.

Børn, som vokser op i familier med misbrug, bliver hverken set, hørt eller får den omsorg, der er nødvendig for at kunne vokse op som hele mennesker. Det betyder, at de som voksne har massive problemer med deres selvværd og med relationer til andre mennesker.

Måske har du fået skabt dig en ny familie og måske også en god karriere, men barndommens bagage tynger i en grad, så det går ud over livskvaliteten. Du kæmper med lavt selvværd og en mistro til andre mennesker og til dine egne følelser.

Bogen Du er ikke alene hjælper dig med at finde troen på dig selv, så du kan skabe et godt og trygt liv. Du får udviklet dit selvværd og lærer at sætte sunde grænser og øge omsorgen og ansvarligheden over for dig selv. Du får også hjælp til, hvordan du håndterer din opvækstfamilie, og hvordan du kan føle dig tryg i dine nærmeste relationer

Undervejs i bogen fortæller forskellige cases brudstykker fra deres egen barndom.

“Døren, der hver dag blev åbnet til vores hus efter en alt for travl dag, afslørede det hele. På hans skridt kunne jeg høre, at den var gal igen. Først åbne skabet, to glas, et stort og et lille, de skulle bruges til ”et sæt”, en øl og en Gammel Dansk. Et sæt blev hurtigt til flere, og stemningen forandrede sig. Enten blev han mere afslappet eller mere vred. Den kunne vende hvert sekund – den utrygge stemning.”

– Mona

Med Du er ikke alene får du den håndsrækning og hjælp, du burde have fået for mange år siden, så du kan gøre dig fri af fortidens skygger og turde tro på fremtiden igen.

Du er ikke alene er skrevet i samarbejde med Rikke Finland

Sådan køber du i webshoppen

Når du vil købe et produkt i webshoppen, skal du udfylde formularen nedenfor. Jeg sender en faktura til dig, og så snart betalingen er gået igennem, får du produktet via WeTransfer.

300,00 kr.

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.