NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Morgenmeditation

Morgenmeditation
Morgenmeditationen er en dejlig måde at starte dagen på, hvor du vender din opmærksomhed ind i dig selv, og vælger at gøre dagen god for dig. Når du tager dig godt af dig selv, så giver du meget til andre helt automatisk. Når vi har det skidt bliver vi ofte mere selvcentrerede. Morgenmeditationen hjælper dig med at tage ansvar for hvad du vil, og sørge for din fysiske og psykiske behov dagen igennem.

Musik: Morgenmeditation
Musikken er komponeret og indspillet af musiker Jens Haubek. Den er specielt designet til dette emne. Du kan lytte til musikken uden indtaling. Du kan bruge den til baggrundsmusik, hvis du har noget skrivearbejde, eller når du trænger til at lukke øjnene og holde en pause. Lydfilen varer i alt i en time.

Når du overvejer at købe onlineprodukter på min hjemmeside, så er det vigtigt at du ved hvordan du downloader produkterne på din computer og din mobil.

Sørg eventuelt for at gardere dig med en IT-kyndig i dit netværk, som kan være behjælpelig med at få filerne på plads.

Det er ikke muligt at få dine penge retur, når du har gennemført et køb, og er begyndt at downloade et eller flere produkter. Så når du først har taget beslutningen om at købe et eller flere onlineprodukter, så er det dit eget ansvar at få det til at fungere på dine maskiner. Grunden til det er, at der findes mange typer tablets, mobiltelefoner, computere og browsere, så kan vi ikke skrive en manual, der vil kunne dække alles behov, og vi kan ikke med garanti være behjælpelig med selve downloadprocessen.

Alle produkter er testet i forhold til at de kan downloades på både mobil, tablet og computere, men hvis du alligevel får problemer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Sådan køber du i webshoppen

Når du vil købe et produkt i webshoppen, skal du udfylde formularen nedenfor. Jeg sender en faktura til dig, og så snart betalingen er gået igennem, får du produktet via WeTransfer.

79,00 kr.

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.