NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Meditation: Selvkærlighed

Denne meditation handler om at vække din kærlighed til dig selv. Måske har du svært ved at føle kærlighed til dig selv, men din kærlighed er der. Mange har ikke lært at elske sig selv, og det kan give store problemer i ens eget liv, og i de nære relationer. Det er en forudsætning for et godt parforhold fx at du elsker og drager omsorg for dig selv. Denne meditation viser dig hvordan.

Når du overvejer at købe onlineprodukter på min hjemmeside, så er det vigtigt at du ved hvordan du downloader produkterne på din computer og din mobil.

Sørg eventuelt for at gardere dig med en IT-kyndig i dit netværk, som kan være behjælpelig med at få filerne på plads.

Det er ikke muligt at få dine penge retur, når du har gennemført et køb, og er begyndt at downloade et eller flere produkter. Så når du først har taget beslutningen om at købe et eller flere onlineprodukter, så er det dit eget ansvar at få det til at fungere på dine maskiner. Grunden til det er, at der findes mange typer tablets, mobiltelefoner, computere og browsere, så kan vi ikke skrive en manual, der vil kunne dække alles behov, og vi kan ikke med garanti være behjælpelig med selve downloadprocessen.

Alle produkter er testet i forhold til at de kan downloades på både mobil, tablet og computere, men hvis du alligevel får problemer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

79,00 kr.

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.