NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Meditation-pakke: Sunde grænser

Meditation: sunde grænser
Denne meditation styrker dit mod, dine færdigheder og din sunde trang til selvbeskyttelse.
Det er sundt og helt nødvendigt at sætte grænser. Mange, som har levet i familier med utryghed og misbrug, har oplevet hvordan grænserne var utydelige og i værste fald forbudte. Som voksen kan du nu rette op på den dysfunktion, og lære at mærke og sætte dine grænser på en tydelig måde.
Hvis du ikke altid mærker at dine grænser bliver overskredet, er det her dit fokus skal være i første omgang. Du må prøve at undersøge hvad der forhindrer dig i at mærke det, som du måske først mærker senere, hvis en anden gør dig opmærksom på det, eller når du er alene med dig selv.
Når du ikke mærker andres grænseoverskridende adfærd, kan det handle om at du ikke er i kontakt med dig selv.
Hvis du godt kan mærke at dine grænser bliver overskredet, men ikke kan finde ud af at sige det, så er det her du skal i gang med at træne den færdighed. Meditationen styrker dit mod og din evne til at beskytte dig selv.

 

Affirmation: sunde grænser
Denne affirmation hjælper dig til at bekræfte din evne til at passe godt på dig selv, og sige tydeligt til og fra på en sund og afbalanceret måde. Affirmationen hjælper dig til at få en følelse af at du allerede kan det, selvom du måske er midt i en proces med at lære det. Jo mere du lytter til affirmationen, jo nemmere vil du have det med at begynde at handle efter det, fordi affirmationerne lagres i vores underbevidsthed. Jo mere du forestiller dig at situationerne allerede er sande, jo mere hjælper du til at din hjerne til at forandre sig positivt. Det er særligt effektivt at lytte til dem lige når du vågner eller lige inden du falder i søvn, hvor du er i kontakt med din underbevidsthed.

 

Musik: Sunde grænser. 
Musikken er komponeret og indspillet af musiker Jens Haubek. Den er specielt designet til dette emne. Du kan lytte til musikken uden indtaling. Du kan bruge den til baggrundsmusik, hvis du har noget skrivearbejde, eller når du trænger til at lukke øjnene og holde en pause. Lydfilen varer i alt i en time.

Når du overvejer at købe onlineprodukter på min hjemmeside, så er det vigtigt at du ved hvordan du downloader produkterne på din computer og din mobil.

Sørg eventuelt for at gardere dig med en IT-kyndig i dit netværk, som kan være behjælpelig med at få filerne på plads.

Det er ikke muligt at få dine penge retur, når du har gennemført et køb, og er begyndt at downloade et eller flere produkter. Så når du først har taget beslutningen om at købe et eller flere onlineprodukter, så er det dit eget ansvar at få det til at fungere på dine maskiner. Grunden til det er, at der findes mange typer tablets, mobiltelefoner, computere og browsere, så kan vi ikke skrive en manual, der vil kunne dække alles behov, og vi kan ikke med garanti være behjælpelig med selve downloadprocessen.

Alle produkter er testet i forhold til at de kan downloades på både mobil, tablet og computere, men hvis du alligevel får problemer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Sådan køber du i webshoppen

Når du vil købe et produkt i webshoppen, skal du udfylde formularen nedenfor. Jeg sender en faktura til dig, og så snart betalingen er gået igennem, får du produktet via WeTransfer.

149,00 kr.

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.