NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Meditation-pakke: Selvkærlighed

Meditation: selvkærlighed
Denne meditation handler om at vække din kærlighed til dig selv. Måske har du svært ved at føle kærlighed til dig selv, men din kærlighed er der. Mange har ikke lært at elske sig selv, og det kan give store problemer i ens eget liv, og i de nære relationer. Det er en forudsætning for et godt parforhold fx at du elsker og drager omsorg for dig selv. Denne meditation viser dig hvordan.

 

Affirmation: selvkærlighed
Denne affirmation styrker og inspirerer dig til at få kontakt til din kærlighed til dig og dit liv. Lyt til den tit og fx inden du falder i søvn. Lydfilen varer en time, og er en indtaling af affirmationen, som bliver gentaget igen og igen. Jo mere du forestiller dig at situationerne allerede er sande, jo mere hjælper du til at din hjerne begynder at forandre sig positivt. Affirmationer arbejder i din underbevidsthed, og derfor er det godt at lytte til den særligt lige når du vågner eller lige inden du falder i søvn, hvor du er i en særlig bevidsthedstilstand, som har adgang til din underbevidsthed.

 

Musik: Selvkærlighed 
Musikken er komponeret og indspillet af musiker Jens Haubek. Den er specielt designet til dette emne. Du kan lytte til musikken uden indtaling. Du kan bruge den til baggrundsmusik, hvis du har noget skrivearbejde, eller når du trænger til at lukke øjnene og holde en pause. Lydfilen varer i alt i en time.

Når du overvejer at købe onlineprodukter på min hjemmeside, så er det vigtigt at du ved hvordan du downloader produkterne på din computer og din mobil.

Sørg eventuelt for at gardere dig med en IT-kyndig i dit netværk, som kan være behjælpelig med at få filerne på plads.

Det er ikke muligt at få dine penge retur, når du har gennemført et køb, og er begyndt at downloade et eller flere produkter. Så når du først har taget beslutningen om at købe et eller flere onlineprodukter, så er det dit eget ansvar at få det til at fungere på dine maskiner. Grunden til det er, at der findes mange typer tablets, mobiltelefoner, computere og browsere, så kan vi ikke skrive en manual, der vil kunne dække alles behov, og vi kan ikke med garanti være behjælpelig med selve downloadprocessen.

Alle produkter er testet i forhold til at de kan downloades på både mobil, tablet og computere, men hvis du alligevel får problemer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Sådan køber du i webshoppen

Når du vil købe et produkt i webshoppen, skal du udfylde formularen nedenfor. Jeg sender en faktura til dig, og så snart betalingen er gået igennem, får du produktet via WeTransfer.

149,00 kr.

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.