NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Meditation-pakke: Indre ro

Meditation: Indre ro
Denne meditation styrker og inspirerer dig til at kunne regulere dig selv, når du mærker uro, og guider dig til at forstå hvad den uro kan handle om, og hvad du kan gøre. Du opnår indre ro, når du ved at du er helt som du skal være. Når du forstår dine følelser og reaktioner, og kan hjælpe dig selv igennem situationer uden at undertrykke eller fordømme dig selv. Du opnår indre ro, når du ved at du altid stiller op for dig selv, og siger til og fra. Du opnår indre ro, når du kan lide at være dig. Når du er taknemmelig for at leve, og tager din tid og dig selv alvorlig. Ved at bruge denne meditation, vil du opleve hvordan dit nervesystem kommer ud af tilstanden af alarmberedskab og ind i en tilstand af bare at være. Jo oftere du hjælper dig selv i ro, jo større sandsynlighed er der for at det bliver din varige tilstand.

 

Affirmation: indre ro
Denne affirmation er en gentagende bekræftelse i hvordan du nu kan regulere dine egne tanker og følelser ind i en tilstand af ro. Lyt til den ofte. Det er særlig effektivt at lytte til den omkring opvågning og sengetid, og du må gerne falde i søvn til den. Lydfilen varer en time. Jo mere du forestiller dig at situationerne allerede er sande, jo mere hjælper du til at din hjerne begynder at forandre sig positivt.

 

Musik: indre ro
Musikken er komponeret og indspillet af musiker Jens Haubek. Den er specielt designet til dette emne. Du kan lytte til musikken uden indtaling. Du kan bruge den til baggrundsmusik, hvis du har noget skrivearbejde, eller når du trænger til at lukke øjnene og holde en pause. Lydfilen varer i alt i en time.

Når du overvejer at købe onlineprodukter på min hjemmeside, så er det vigtigt at du ved hvordan du downloader produkterne på din computer og din mobil.

Sørg eventuelt for at gardere dig med en IT-kyndig i dit netværk, som kan være behjælpelig med at få filerne på plads.

Det er ikke muligt at få dine penge retur, når du har gennemført et køb, og er begyndt at downloade et eller flere produkter. Så når du først har taget beslutningen om at købe et eller flere onlineprodukter, så er det dit eget ansvar at få det til at fungere på dine maskiner. Grunden til det er, at der findes mange typer tablets, mobiltelefoner, computere og browsere, så kan vi ikke skrive en manual, der vil kunne dække alles behov, og vi kan ikke med garanti være behjælpelig med selve downloadprocessen.

Alle produkter er testet i forhold til at de kan downloades på både mobil, tablet og computere, men hvis du alligevel får problemer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

149,00 kr.

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.