NB! Jeg holder ferie fra d. 10. oktober - 18. oktober

Meditation: Frandring

Denne meditation handler om at tage afsked med uønskede tanker, følelsesreaktioner og adfærd, og i stedet skabe en stærk naturlig forankring i de sider af din personlighed som du ønsker at leve ud fra. Det kan fx være at du gerne vil ændre nogle tankemønstre, hvor du dømmer eller kritiserer andre, eller tankemønstre hvor du skræmmer dig selv med de værst tænkelige situationer. Måske du ønsker at ændre adfærd i forhold til at du tit afbryder folk som taler, eller at du har en tendens til altid kommer for sent. Beslut dig for hvad du ønsker at ændre, så du i en periode mediterer på den specifikke uønskede situation, indtil du begynder at mærke at der ikke længere er grund til det.

Når du overvejer at købe onlineprodukter på min hjemmeside, så er det vigtigt at du ved hvordan du downloader produkterne på din computer og din mobil.

Sørg eventuelt for at gardere dig med en IT-kyndig i dit netværk, som kan være behjælpelig med at få filerne på plads.

Det er ikke muligt at få dine penge retur, når du har gennemført et køb, og er begyndt at downloade et eller flere produkter. Så når du først har taget beslutningen om at købe et eller flere onlineprodukter, så er det dit eget ansvar at få det til at fungere på dine maskiner. Grunden til det er, at der findes mange typer tablets, mobiltelefoner, computere og browsere, så kan vi ikke skrive en manual, der vil kunne dække alles behov, og vi kan ikke med garanti være behjælpelig med selve downloadprocessen.

Alle produkter er testet i forhold til at de kan downloades på både mobil, tablet og computere, men hvis du alligevel får problemer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

79,00 kr.

Inden du går... er du skrevet op til mit nyhedsbrev?

Modtag en gratis kropsafspænding
som lydfil.