Book en tid her på siden

Du kan herunder selv booke dine tider og lave om i dem frem til 24 timer inden samtalen. Hvis du ønsker at komme i et sammenhængende samtaleforløb, vil jeg foreslå dig at booke flere tider nu, så der ikke kommer til at være for lange pauser mellem samtalerne. Der vil ofte være imellem 1-3 måneders ventetid, hvis du booker fra gang til gang.

Betaling og afbudsregler

Betaling kan foregå kontant eller via mobilepay til 93399, og der afregnes umiddelbart efter hver konsultation. 

Afbud skal ske hurtigst muligt og senest 24 timer inden aftalen og bedes meddelt pr. sms til tlf. 60156840.  Dette gælder også ved sygdom.  Ved senere afbud eller udeblivelse afregnes det fulde beløb for den aftalte session. Hvis du er for syg til at forlade dit hjem, men ikke for syg til at tage samtalen telefonisk, kan du konvertere tiden til en telefonkonsultation.

Forsikringer

Jeg er ikke tilknyttet den offentlige sygesikring, og tager derfor ikke imod henvisning fra egen læge. Der er dog andre muligheder for tilskud eller fuld støtte til et terapiforløb:

Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring privat eller via dit arbejde, er det værd at undersøge, om du kan få dækket dit forløb her.

Nogle fagforeninger dækker helt eller delvist psykologisk behandling af arbejdsbetingede kriser.

Jeg samarbejder med De Vildeste Fugle, som yder støtte til samtaleforløb målrettet pårørende til alkoholikere. Du kan læse nærmere om hvordan du ansøger inde på deres hjemmeside. 

Kunder hos sygesikring Danmark kan få tilskud, såfremt der er tale om behandling af psykiske lidelser/tilstande omfattet af “kriterier for lægehenvisning”. Hvis jeg får dit CPR. nummer kan jeg indberette dine samtaler automatisk ved hver betaling.

 

KRISTINA HERMANN

Ny Vestergade 17, 3. Sal, 1471 Kbh K
(Der er elevator i opgangen)

KONTAKT MIG

+45 60 15 68 40
psykologkristinahermann@gmail.com

ÅBNINGSTIDER

Mandag til fredag fra kl. 8:00 AM - 16:00 PM